YOGAHELG med Malin Rydesjö

Hej alla läsare !

 

Jag har så mycket nytt jag håller på med att jag glömmer att skriva här på bloggen.

I helgen blev det klart att Malin Rydesjö kommer ner till Skåne och Bodygallerian för att hålla en Yogahelg i hälsans tecken.  Jag är mycket stolt att få välkomna henne på Bodygallerian helgen 10-12 mars.

Jag träffade Malin under min vistelse på Masesgården förra året och har sedan dess önskat att komma på hennes härliga yoga igen. Malin är statsvetare i grunden  , men jobbar sedan länge med yogacentralen.nu med allt ifrån utbildning, yoga, ayurvediska behandlingar , kurser, retreats till Indien mm – att leva livet levande.. Kan ju höras som en självklarhet , men det är det inte för alla !

Sedan mobilerna trädde in i våran vardag så har gränsen mellan avslutat arbete och fritid suddats ut.. Känner ni igen er ? Ett nytt mail dyker upp i inkorgen en torsdag kväll 20.41 .. svarar du eller väntar tills du är på jobbet dagen efter ? .. Jag vet mitt svar !

Om du vill leva ditt liv levande och ta hand om dig & hälsan så kan jag varmt rekommendera dig att boka dig på denna härliga yoga helg varvad med fantastiska föreläsningar och ljuvliga yogamantran. 1500 kr för två dagar är välinvesterade pengar för dig o framtiden !

 

Varmt välkomna // God kväll 🙂 Sofia