Anna

Var skeptisk ifrån början men är så glad och tacksam att jag provade Bowen på bodygallerian i Tomelilla. Har ni smärta, depression etc så rekommenderar jag detta varmt och att Sofia som utför detta är en fantastisk människa, gör ju inte saken sämre.


Lotta

Jag är en gift kvinna i 50 års åldern med två utflugna döttrar. I mitt arbete arbetar jag i en högre chefsbefattning inom offentlig verksamhet. Jag ställer höga krav på mig själv, både i arbetet och privat. Mina vänner skulle nog beskriva mig som en person med många järn i elden och med en hög närvaro i nuet. Trädgårdsarbete är ett av mina stora fritidsintressen.

Jag vill leva tills jag blir gammal därför är även träning ett stort intresse, helt enkelt är det så att jag ”tränar för livet” Sommaren 2015 skulle allt detta kunnat försvinna på ett ögonblick då jag vid trädröjning vid sommarhuset föll så illa och slog mitt huvud och bål att jag föll i medvetslöshet. Jag väljer att inte berätta mer om just olyckan som var det mest traumatiska jag varit med om, med sex månaders sjukskrivning som följd. Besvärande huvudvärk, synbortfall, stark smärta i bålen och med en hjärntrötthet som gjorde livet mycket besvärligt. Detta gjorde att jag hade svårt att utföra mitt arbete och läkaren började diskutera att jag kanske inte kunde komma tillbaka i full tid. Som den högpresterande person jag är och älskar mitt arbete kom hans ord som en ren kalldusch. Jag kommer aldrig att glömma sjuksköterskan på vårdcentralen i Tomelilla som tipsade mig om att söka alternativa behandlingar för mina besvär. Jag är henne evigt tacksam att hon delade med sig av sina kunskaper om alternativ/komplement till den traditionella sjukvården. Jag fick tips om Bodygallerian i Tomelilla och att testa bowenbehandling, ett helt nytt begrepp för mig. Jag behandlades med tre bowentillfällen och min huvudvärk försvann och hjärntröttheten började mattas av. På köpet minskade även mina klimakteriebesvär vilket blev ytterligare ett plus.Sofia Ingelström på Bodygallerian är min nästa hjälte i denna historia som skulle kunna slutat i en katastrof.

Jag träffar många specialister i mitt arbete med stora kunskapsområden och en person som Sofia med en outtröttlig drivkraft att hjälpa andra människor i olika livssituationer och erbjuda olika behandlingar är vad jag idag definierar som en specialist. Att alltid ligga i framkanten vad gäller effektiva alternativa behandlingar som komplement till traditionell sjukvård, visar på en enorm drivkraft. Stort och brett kunskapsområde om hela kroppen inte bara delar av den, gör att hon får ihop rätt behandling för ett specifikt besvär hos personen. Allt fler söker idag andra behandlingsmetoder och jag tror att den yngre generationen kommer öka intresset för att våga satsa på utbildning inom området. Jag har rekommenderat goda vänner, arbetskamrater och personal att söka behandling på Bodygallerian.