VISION :

Vi Välkomnar dig precis som du är och ser DIG & dina behov !

– Bodygallerian – Det självklara valet vid vård !

Tanken med Bodygallerian uppkom då många av mina patienter upplever att de inte blir tagna på allvar när de söker vård via sjukvården eller alternativ medicin för sina symptom eller besvär. Jag får ofta höra att jag lyssnar, tar in och gör något åt saken. Det fick mig att vilja samla ett unikt nätverk, som kan ta hand om alla stressade människor, med terapeuter för både kropp och själ under ett och samma tak – så att inte besöken på olika håll blir ännu ett stressmoment. Att kunna hjälpa människor på olika sätt ger mig ny inspiration och att ha kollegor efter 18 år på egen hand är fantastiskt roligt. Som kvinna gillar jag så klart även skönhetsbehandlingar med mera, så det tillgodoser vi också för de som önskar.

Sofia Ingelström , ägare av Bodygallerian.

Behandlingar:

Vi erbjuder : Medicinsk Massageterapi med inriktning på ortopedisk medicin och idrottsskador,  svensk klassisk massage och avslappningmassage samt healingmassage.

Kiropraktor: 

För mer info om våra duktiga och engagerade kiropraktorer så hänvisar vi till     www.playformance.se

Medicinsk Fotvård: För alla 🙂 Mer info hittar du under kategorin : fotvård

Bowenbehandlingar: Behandlingsformen du ska välja om du provat allt men inte fått något bra resultat – inga kontraindikationer oavsett ålder eller sjukdom eller akut läge.

Spa/Hamam behandlingar: Broschyr på alla våra spabehandlingar finns i salongen eller så kan du läsa om några enstaka av våra behandlingar här.

IR Bastu : Hos oss finner du IR bastu med många hälsofördelar både för dig med värk eller hjärt / kärlproblematik eller som vill rensa kroppen på gifter och tungmetaller samt bränna kalorier ! Kika närmre under fliken spa eller ring oss så berättar vi mer 🙂

Skönhet: Omorphia 20.0 med uppstramning av både kropp & ansikte. Ansiktsrengöringar -ej hudterapeut !

Träning: Kundalini yoga samt Medicinsk  yoga med Eva på onsdagar och personlig träning för egenvård till kunder, men även till övriga som vill förbättra sin fysik! Fredagsfys med Playformance : Fredagar med förbokning kl 7.30 för alla 8.30 – seniorer !

Produkter: VI är generalimportörer av Miljömedvetna  & ekologiska märket ORGANIQUE . Finns både i butik och webshop . Finns även till återförsäljning av spa / salonger och hotell eller andra verksamheter.

 

 

Välkomna in till oss – Man, kvinna, barn :-))