Sofia Ingelström

Jag är född och uppvuxen i Brösarp. När jag jobbade som ekonomiansvarig på ett företag upptäckte jag hur mycket spänningar och huvudvärk jag fick av den torra luften framför datorn och det stillasittande arbetet. Jag insåg behovet även hos andra eftersom de flesta jobb innefattar datoranvändning idag. Har arbetat med patienter/kunder i 14 år inom det egna företaget Österlens Massage & Friskvård i huvudsak i Brösarp. Har även undervisat på KMH skolan som lärare i massage samt klinisk handledare. Nu är jag spindeln i nätet & ägare av Bodygallerian och vill ständigt utvecklas.

Kompetenser:

– Medicinsk Massageterapeut (KMH skolan)

– Ortopedisk inriktning med manuell terapi (I.M.C Idrottsmedicinskt Center i Malmö)

– Bowenterapeut (E.C.B.C England)

– Personlig tränare (NASM samt Seth Ronland)

– Spa/Hamambehandlingar (Organique, Spa Academie)

Jag är intresserad av människor och hur saker och ting som vi varit med om påverkar vår kropp. Jag älskar nya utmaningar samt att hitta orsaken till problemet eller symptomet i kroppen och behandla det från grunden och inte bara lokalt där smärtan sitter. För behandlingar med Bowenterapi (Myofascial release) finns det inga kontraindikationer och därmed kan man behandla Alla. Jag arbetar även med barn.


Britt-Marie Svensson – Fotterapeut

Jag är en Sjöbotjej som bott i Ystad sedan många år tillbaka. Har ett långt förflutet inom resebranschen både på resebyrå och flygbolag. Efter 15 år som flygvärdinna med trötta ömmande fötter, väcktes intresset att utbilda mig till Medicinsk fotterapeut på Axelsons skola i Malmö. Jag får fortsätta arbeta med människor och ge omsorg men nu med fötterna på jorden.


Leg. Kiropraktorer

Johan Rosenblad | Birthe Mårstöl

Johan & Birthe har en 5-årig mastergrad i klinisk biomekanik (kiropraktor) från Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Paret blev klara med utbildningen 2012, och har sedan dess jobbat i Ystad fram till de började på Bodygallerian hösten 2015. De går kontinuerligt på vidareutbildning för att hålla sig uppdaterade på den senaste forskningen inom det muskuloskeletala området. Även kurser inom träning och behandlingsteknik står ofta på agendan.

Paret arbetar mycket utifrån patientens funktion. Utöver manuell behandling lägger de stor del av tiden på rådgivning, individanpassad övningsterapi och träning.


Peter Weichel – Medicinsk Massageterapeut

Jag bor i Tomelilla, men är uppväxt i Danmark. I tidig ålder började jag idrotta, vilket övergick till idrott på elitnivå. Där skapades mitt intresse för kropp och hälsa. Jag utbildade mig till medicinsk massageterapeut  vid Blindinstitutet i Köpenhamn eftersom jag är gravt synskadad och jag har arbetat med detta i 11 år.

Under mina 20 år som elitidrottare har jag själv varit i behov av behandlingar p.g.a. skador och spänningar. Detta ger mig en djupare förståelse för mina kunders behov.

Varmt välkomna till mig för djupgående massage men även för tex Hotstone massage. Jag besitter även kunskaper inom  Kraniosakralterapi samt Zonterapi.


Anette Simonsson Lindh – Massör

Har lång erfarenhet av olika typer av massage och jobbar även som undersköterska på Lunds Universitetssjukhus sedan 18 år tillbaka. Anette skräddarsyr behandlingen utifrån kundens behov med olika tekniker som bl.a avslappningsmassage , svensk klassisk massage och healingmassage vilket är väldigt bra för den som drabbats av stress, utmattning och utbrändhet.


Gunnel Isaksson

Telefon / Reception / Bokföring / Organique