TIDNINGEN METRO

Hej alla läsare !

 

Det har väl inte undgått er att vi blivit utvalda till en av Sveriges främsta verksamheter inom hälsa & Skönhet av tidningen METRO ..? För det kommer vi att rulla under ” veckans tips ” i metro tidningen på nätet hela v 6. TACK !!

Detta är vi på Bodygallerian såklart väldigt stolta över och kanske jag själv lite extra efter allt hårt arbete jag lagt ner under snart tre års tid på att starta upp detta efter 14 år på egen hand. Det är värt varenda tår, svettpärla och slit när man får ett sådant utlåtande 🙂

Nu har jag en hel del utbidningar i Stockholm under våren framför mig, vi har yoga workshop med Malin på Bodygallerian den 11-12 mars och jag ska till Köpenhamn sista helgen i mars för ett stort event och ställa mig på scenen för att ta emot en fin utmärkelse inom b:hip och Mol & B för det arbete som jag lagt ner under de senaste tre månaderna .

Därefter kommer vi ha en HÄLSOKVÄLL på bodygallerian som ni redan nu ska skriva upp i eran kalender. Boka av tid mellan 18-20 denna torsdagsafton ! Mer info om denna kommer inom kort!

För alla er som sitter hemma i sjukstugorna så säger jag bara: köp INDIGO och BOOST från b:hip så slipper ni det..Läs mer under våran facebooksida eller  Maila mig gärna för mer info eller om ni hellre vill komma förbi och investera i en bättre hälsa dessa månader så gör ni det .-)

Ha nu en riktigt skön söndag för det ska jag ha // SOFIA