DITT PERSONLIGA SPA ..

Bakom två gedigna och antika 1600 tals dörrar gömmer sig Bodygallerians oas . I enskilt utrymme kan du själv eller ett sällskap på 4-5 personer rå om dig själv / er utan att trängas med andra i lugn och ro.

För den som vill finns det en infraröd bastu att sitta i och koppla av till musik eller i tystnad samtidigt som kroppen frigörs på tungmetaller, fria radikaler, slaggprodukter och samtidigt får hjärtat en lugnare puls, jämnar ut hjärtrytmen och sänker blodtrycket . Som om inte det var nog så förbränner den ca 600 kcal / timme..

I spaavdelningen finns även ett badkar som kan fyllas upp med en aromatisk och återfuktande badbomb av ex orange & Chili doft där huden får c-vitamin inför höst / vinter samt chili för att aktivera kroppen. Inför vår och sommar kan man välja en mer passande doft som ex magnolia eller grekisk oliv och vindruva. Valet är helt och hållet ditt . Man kan också fylla upp vattnet med en god badolja eller med alger för den som vill ha ett aktivt och utrensande bad.

Bodygallerians spa/hamam innehar en hammambänk som håller 40 grader och med infrarött ljus ovanifrån så behöver man inte frysa under sin hamambehandling .

Behandlingar du kan välja på är alltifrån bodyskrubb till inpackning av alger, anti-age inpackning, choklad inpackning för den som vill strama upp huden efter ex graviditet eller viktnedgång, kaffeinpackning för den som vill aktivera och öka cirkulationen eller på celluliter mm. Vi har även väldigt lyxiga hamaminpackningar eller bärnstens inpackning för att ge e-vitamin , glans och lyster till den torra och dränerade huden en superhärlig upplevelse.


Premium Scrub: 45 minuter, 795 kronor  ( resurs Ida ) 

Ryggscrub som ger dig en silkeslen hud och skön cirkulation. Massage med varmt Sheasmör avslutar kuren.

Soothing Presun: 45 minuter, 795 kronor ( resurs Ida ) 

Bodyscrub som ger en fantastisk grund för solbrännan. Avslutas med näringsrikt serum och härlig bodycreme.

SPA-massage: 45 minuter 695 kronor ( Resurs Ida ) 

Varm massage med Sheasmör och härligt doftande ekologisk olja


Nedanstående behandlingar ( resurs Sofia ) 

Organiques Chokladbehandlingar

Hotstone Massage

Golden Amber behandling

Golden Amber Massage med bärnstenskulor


Infraröd bastu:

Infraröd bastu går inte att jämföra med en torrbastu eller ångbastu. Infraröd bastu uppgår till max 66 grader och upplevs inte som jobbig att andas i . Det tar ca 15 min innan kroppen börjar svettas och göra sig av med slaggprodukter, fria radikaler, tungmetaller, samt kalorier.
Infraröd bastu har väldigt goda resultat på olika typer av värk ex: reumatism , fibromyalgi och övriga krämpor. Positiv inverkan på hjärta o kärl .

Ett besök: 80 kr
10 kort: 650 kr